Donat ve Altınışık Kırıkkale'yi Ziyaret Etti

Donat ve Altınışık Kırıkkale'yi Ziyaret Etti

Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat ile Sabah Ankara Koordinatörü Osman Altınışık, Kırıkkale'ye gelerek Vali Yardımcısı Emin Alıcı ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret ettiler.

A+ A-

Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat ile Sabah Ankara Koordinatörü Osman Altınışık, Kırıkkale'ye gelerek  Vali Yardımcısı Emin Alıcı  ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret ettiler.

Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat ile Sabah Ankara Koordinatörü Osman Altınışık, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret ettiler. Saygılı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kırıkkale hakkında bilgi verdi.  Başkan Saygılı Donat ve Altınışık'ı Büyük Şehir Parkında gezdirdi. Başkan  Saygılı ziyaretten anısını Kırıkkalespor forması ve Asker silueti hediye etti.

Donat ve Altınışık daha sonra Kırıkkale Valiliğinde  Vali Yardımcısı Emin Alıcı'yı ziyaret ettiler. Donat ve Altınışık  Kırıkkale'de olmaktan mutlu olduklarını ifade ederek bir takım ziyaretler gerçekleştirdiler.

Donat ve Altınışık'a Sabah Gazetesi Kırıkkale Temsilcisi Hakana Gökkaya Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cihat Mencet ve İHA Muhabiri Hasan Ay'da eşlik etti.

Kırıkkale Haber, Kırıkkale Haberleri, Kırıkkale Son Dakika 






Bu haber toplam 1221 defa okunmuştur